a
Copyright 2021 gerechtsdeurwaarders.org.
Alle rechten voorbehouden.

9:00 - 16:00

Onze openingstijden ma. t/m vr.

Neem contact op

[email protected]

010 318 0059

Bel gratis een consult

Zoeken op
Menu
 

Benjamin Franklin

High moral and ethics standards.
Gerechtsdeurwaarders.org > Cultural Schemas  > Benjamin Franklin

Justice will not be served until those who are unaffected are as outraged as those who are.

— Benjamin Franklin

vc_row triangle_shape=”no”]

Het beschermen van uw belangen, zaken, eigendom & rechten

/vc_column_text]

Wij streven ernaar voorop te lopen in elke praktijk en elk rechtsgebied waarin wij werkzaam zijn. Afkomstig uit de diepte begrip van de wet en de industrie, kapitaliserend op uitgebreide ervaring, geven wij hands-on advies dat de taal spreekt van de business van onze cliënt. Of het nu gaat om luchtvaart, verkoop en distributie, antitrust, vennootschapsrecht en fusies en overnames, financiën, tewerkstelling, energie, intellectuele eigendom, geschillenbeslechting, TMT, vastgoed, of een ander rechtsgebied, onze cliënten kunnen rekenen op uitmuntendheid en toewijding aan hun doelstellingen. Het verzekeren van de operationele werking van de organisatie, de ontwikkeling van externe relaties, het beheer van persrelaties en een constante communicatie met de pers. Een brede waaier van juridische diensten zoals : Commerciële geschillen, bankgeschillen, financieel en onroerend goed advies voor ontwikkeling en investeringen.

Wij streven ernaar de leiding te nemen in elke praktijk en elk rechtsgebied waarin wij werkzaam zijn. Op basis van een diepgaande kennis van de wet en de industrie en een uitgebreide ervaring, bieden wij hands-on advies dat de taal spreekt van het bedrijf van onze cliënt. Of het nu gaat om luchtvaart, verkoop en distributie, antitrust, vennootschapsrecht en fusies en overnames, financiën, tewerkstelling, energie, IP, procesvoering, TMT, vastgoed, of een ander rechtsdomein, onze cliënten kunnen rekenen op uitmuntendheid en toewijding aan hun doelstellingen./vc_column_text]

Naarmate de business van onze cliënten complexer wordt, vraagt dit om een vakkundig begrip van de wereldwijde bedrijfsomgeving.

Voorbeeld van het Internationaal Privaatrecht

/vc_column_text]

Vanuit een diepgaande kennis van de wet en de industrie, kapitaliserend op uitgebreide ervaring, geven wij hands-on advies dat de taal spreekt van de business van onze cliënt. Of het nu gaat om luchtvaart, verkoop en distributie, antitrust, vennootschapsrecht en fusies en overnames, financiën, tewerkstelling, energie, IP, geschillenbeslechting, TMT, vastgoed, of een ander rechtsdomein, onze cliënten kunnen rekenen op uitmuntendheid en toewijding aan hun doelstellingen./vc_column_text]
Of het nu gaat om luchtvaart, verkoop en distributie, antitrust, corporate en M&A, financiën, werkgelegenheid, energie, IP, geschillenbeslechting, TMT, onroerend goed, of een ander rechtsgebied, onze cliënten kunnen rekenen op uitmuntendheid en toewijding aan hun doelstellingen./vc_column_text]
a
Note: Het helpen van Bulgaarse en buitenlandse bedrijven bij het vervullen van hun investeringsprojecten en commerciële activiteiten in Bulgarije is onze focus sinds de oprichting van het advocatenkantoor in 1996. Wanneer toonaangevende bedrijven zich op de Bulgaarse markt wagen, helpen wij hen te begrijpen wat zij kunnen verwachten en adviseren wij hen over de beste technieken om hun belangen te beschermen. Onze hoogste prioriteit is om bij elke opdracht het beste van de ANG-boetiekpraktijk te leveren.

Sterke lokale capaciteiten en ervaring

/vc_column_text]

De 911 provider zal geen enkele eis, dienst, kenmerk, standaard opleggen of nalaten op te leggen aan Company. Onze advocaten zullen u ook vertegenwoordigen in civiele rechtszaken zoals echtscheiding, alimentatie voor kinderen en echtgenoten. Ons team maakt gebruik van de robuuste juridische expertise.

In combinatie met zijn enorme know-how, maakt ons bedrijf gebruik van de robuuste juridische expertise van het werken in verschillende rechtbanken. Soms kunt u zich in moeilijke situaties bevinden en niet in staat zijn om de situatie te bezweren zonder naar de rechter te stappen.

[/vc_row]

Geen commentaar

Laat een reactie achter