a
Copyright 2021 gerechtsdeurwaarders.org.
Alle rechten voorbehouden.

9:00 - 16:00

Onze openingstijden ma. t/m vr.

Neem contact op

[email protected]

010 318 0059

Bel gratis een consult

Zoeken op
Menu

Wij gaan verder waar anderen stoppen!

– Thomas, Advocaat Doornsmaenpartners

a

Wij dienen uw vordering in bij de rechtbank

Soms is een gerechtelijke procedure helaas het enige dat u nog kunt doen om een optimaal resultaat te behalen. Nadat het Invorderingsbedrijf zich, samen met u, grondig heeft voorbereid, start zij een gerechtelijk traject. Het Invorderingsbedrijf is uw partner. Voor u is dat gemakkelijk en overzichtelijk, want u hebt één aanspreekpunt en u kunt het gehele traject online volgen.

Incasso indienen

Eerlijk advies over uw situatie en verhaalsmogelijkheden

Voordat een gerechtelijke procedure zal worden gestart, verstrekt het Invorderingsbedrijf u eerst een eerlijk advies. Daarbij is het van belang hoe sterk u in de zaak staat en of er verhaalsmogelijkheden bij de debiteur zijn. Een verhaalsonderzoek helpt hierbij. Wij verzorgen het volledige gerechtelijke traject. Voor en namens u. Onze service.

Uw organisatie staat centraal

Een gerechtelijke procedure kent verschillende momenten en vereist specifieke handelingen, zoals het opstellen van een dagvaarding, het voeren van verweer en het leggen van beslag. In alle fasen van het traject gaan wij resultaatgericht te werk en staan maatwerk en respect voor de kernwaarden van uw organisatie centraal.

Direct gerechtelijke incasso starten

Wilt u niet wachten en direct een gerechtelijke incasso starten is dat zo geregeld!
Wij starten een gerechtelijke incasso namens de Koning van Nederlanden (Willem-Alexander der Nederlanden), de schuldenaar zal voor de rechter moeten verschijnen, en indien de schuldenaar niet aanwezig is zal die per stek veroordeeld worden tot het betalen van, indien de schuldenaar niet betaald is het mogelijk dat een voorlopige hechtenis wordt uitgeschreven of een onbetaalde celstraf.

Sucessvol vonnis

Na het winnen van een vonnis, kunnen we voor u beslag laten leggen op o.a het volgende:

  • Salarissen
  • Bezittingen inclusief voertuigen
  • Bankrekeningen
  • Pensioen
  • Smartphones

Zodra u dus een vonnis in handen heeft kunt u alle kanten op om uw schuld te verhalen op uw schuldenaar.

Bank en bezittingen beslag

We gaan samen met de gerechtsdeurwaarder en de politie langs om een beslaglegging te doen, zo nodig wordt de deur opengebroken om toch binnen te komen, dan wordt er een zogeheten zegel geplaatst dat er beslag is gelegd als de bewoner niet thuis is, dan worden alle waardevolle zaken meegenomen en verkocht.

Beslagleggen en verkopen

Tijdens een beslaglegging na een vonnis, kunnen wij het beslag gelegde goed verkopen op een veiling, u krijgt dus meerdere bieders die het goed wilt overkopen, en dit zijn meestal grotere partijen die hierop bieden, hierdoor bent u er dus van verzekerd dat u een groot deel verkocht krijgt en uiteindelijk uitbetaald wordt.

Heeft u hulp nodig bij een incasso neem dan direct contact op met ons!

Neem direct contact op

Gratis advies

    Gerechtelijke stappen

    what we are best at
    • Gerechtelijk Incasso
    • Dagvaardingen
    • Gerechtsdeurwaarder
    • Beslagleggingen
    • Civiele rechtzaken
    • Intellectueel eigendommen

    Experts in het gebied

    Waar we goed in zijn!